Een natuurlijke schoonheid verkrijgen

Het is algemeen bekend dat wanneer je gezonde zaken eet als vis, dat er dan een gezondheidsvoordeel optreedt dat niet te overschatten is. Wist je ook dat er een schoonheidsvoordeel te verkrijgen is wanneer je natuurlijke en gezonde producten eet? In deze blog willen...

Je eigen visrestaurant beginnen is super!

Een bedrijf beginnen in de horeca is erg bijzonder. Wanneer dit dan ook nog eens een keer een bedrijf is in de ´vissecor´ wordt het extra interessant, als je van vis houdt. Een visrestaurant is precies wat je wilt als je van mooie producten houdt. In deze blog willen...

Een CRM software voor de detailhandel

Elk bedrijf kan in principe profiteren van het gebruik van CRM-software. Dit is niet anders in de detailhandel. Om het volledige potentieel van een CRM-systeem te ontvouwen, moet het echter ook worden ontworpen voor gebruik in het betreffende bedrijf. Welke rol de...

Tips voor de beste vangsten tijdens het sportvissen

Wil je een keer vissen uitproberen? Met wat tips en instructies kun je al van start gaan en snel succes boeken. Een goede voorbereiding in combinatie met voldoende geduld zal je het beste resultaat leveren. In deze blog duiken we hier dieper op in. Steeds meer mensen...

9 lekkere vlees met vis combinaties

Het combineren van vlees en vis in één gerecht kan echt en is erg lekker! Niet voor niets is ooit de term ‘Surf & turf’ bedacht. Hierbij staat surf uiteraard voor de zee en al het lekkers wat er in de zee te vinden is. Turf staat voor land en het dierlijk vlees...

Hoe hou ik kakkerlakken uit mijn visvoorraad?

Bij het opslaan van voedsel komt veel kijken. Vooral als je dit op grote schaal doet zoals bij horeca en vishandels. Door je opslag goed schoon te houden en de hygiëneregels na te leven voorkom je dat je te maken krijgt met ongedierte. Soms denk je de richtlijnen te...

Voedingswaarden in vis en vlees

Dierlijke producten hebben een beetje een slechte reputatie de laatste tijd. Voornamelijk wanneer het gaat om dierenwelzijn is er een sterke vraag naar verantwoorde vlees en vis. In sommige gevallen kiezen mensen ervoor om volledig over te gaan op vegetarisch eten....

Varen in Amsterdam: voel je als een vis in het water!

Mensen die van vis houden, kunnen goed terecht in Amsterdam. Er zijn kraampjes bij de grachten waar de vis uitstekend wordt klaargemaakt. Daarbij is het een superleuke stad om het een en ander te beleven op het gebied van kunst en cultuur. Laten we ook het culinaire...

Kan ik sushi maken van rauwe vis van de visboer?

Bij het maken van sushi zijn er een aantal zaken die er in acht genomen moeten worden, wil het gerecht veilig geconsumeerd kunnen worden. De sushi die in sushirestaurants gemaakt wordt, is vervaardigd van vis die een x-aantal uur ingevroren is geweest. Daar staan...

Hoe houd ik mijn visrestaurant voedselveilig?

Werken in het restaurant wezen is geweldig mooi omdat je veel mensen ontmoet en blij kunt maken met heerlijke gerechten die je voor ze op tafel zet. Dan is het wel erg goed om te beseffen dat er ook gevaren schuilen bij het bereiden van voedsel. In deze blog willen we...

Pin It on Pinterest