Vishandel Vorstenbosch

Een natuurlijke schoonheid verkrijgen

Geplaatst op

Het is algemeen bekend dat wanneer je gezonde zaken eet als vis, dat er dan een gezondheidsvoordeel optreedt dat niet te overschatten is. Wist je ook dat er een schoonheidsvoordeel te verkrijgen is wanneer je natuurlijke en gezonde producten eet? In deze blog willen we graag een aantal tips met je delen om natuurlijke schoonheid te verkrijgen. 

Eet vis en zie er stralend uit!

Niet veel mensen weten dat vis eten helpt om je huid en haar mooi en gezond eruit te laten zien. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een droge huid of zelfs psoriasis, dan is vis eten zeker een aanrader. Het is overigens ook zo, dat wanneer je vaker vis eet, je haar echt sterker en glanzender gaat worden. 

Rimpels uit het gezicht halen

In de natuur vinden we ook allerlei andere zaken die ons helpen er stralend en jong uit te zien. Sinds jaren 80 kennen wij bijvoorbeeld Botox, hetgeen een merknaam betreft, de stof heet eigenlijk botulinetoxine. Dit is een neurologisch gif dat onder andere door de clostridium botulinum bacterie gemaakt wordt. Met botox is het mogelijk om de spieren onder de huid van het gezicht minder te laten functioneren en op deze manier kan de huid tot rust komen,  omdat deze niet meer zo sterk samentrekt. Het resultaat is dat de rimpels en kraaienpoten verdwijnen.

Fillers in de lippen

Volle lippen staan voor een bepaalde aantrekkelijkheid. Het is mogelijk om volle lippen te verkrijgen wanneer je deze niet hebt door middel van fillers. Fillers bestaan uit lichaamseigen stoffen die na verloop van tijd weer afgebroken. Hetzelfde geldt overigens voor Botox. Het is bij de behandelingen belangrijk om te zorgen dat deze om de zoveel tijd herhaald worden om de resultaten op peil te houden. Het is wel zo dat wanneer je al eens een wandeling gedaan hebt en herhaalbehandeling ligt er kan zijn om dezelfde resultaten te behouden. 

Wil je meer weten over de gezondheidsvoordelen van gezonde voeding of gewoon een paar lekkere visrecepten, dan is het mogelijk om op onze site meer blogs gratis te lezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Een vishandel is een plek waar je inspiratie op kan doen. Check onze blogs hiervoor!

 

Contactgegevens

Via info @ vishandelvorstenbosch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden