Vishandel Vorstenbosch

Varen in Amsterdam: voel je als een vis in het water!

Geplaatst op

Mensen die van vis houden, kunnen goed terecht in Amsterdam. Er zijn kraampjes bij de grachten waar de vis uitstekend wordt klaargemaakt. Daarbij is het een superleuke stad om het een en ander te beleven op het gebied van kunst en cultuur. Laten we ook het culinaire aspect niet vergeten. Zoveel restaurants! We nemen een aantal leuke tips over dit alles met je door. Lees snel verder. 

Bij Bootje huren Amsterdam kun je terecht voor de leukste bootjes om lekker mee in onze hoofdstad rond te varen. 

Culinair genieten

Amsterdam is een stad waar vele mensen uit de hele wereld langskomen om te kijken en te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Dan is het natuurlijk ook niet verwonderlijk dat er veel restaurants zijn die inspelen op wat de mensen allemaal lekker vinden om te eten. Er zijn vele keukens van over de hele wereld te proberen in Amsterdam in de vorm van uiteenlopende restaurants. Amsterdam is al eeuwenlang verbonden geweest met het vissen en het bereiden en eten van vis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er nu ook nog verschillende visrestaurants zijn in de stad waar je heerlijk kunt genieten van culinaire gerechten waarin vis de hoofdrol speelt. 

Kunst en cultuur 

Wanneer je lekker aan het varen bent op je bootje door de grachten, dan is het mogelijk om daarna bijvoorbeeld eens lekker in het museum te gaan kijken en wat cultuur op te snuiven. Amsterdam heeft verschillende musea die zich zowel op oude als moderne kunst richten. De kunsten komen niet alleen naar voren in de musea, maar ook op de verschillende podia, dan gaat het natuurlijk over de moderne uitvoerende kunsten. Daar kun je dus heel mooi rondkijken en lekker luisteren naar je favoriete bands. 

Wanneer straks alles weer open is na de coronacrisis, dan zullen de mensen weer kunnen genieten van alle nieuwe culturele zaken die er in de grote pauze bedacht zijn. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Een vishandel is een plek waar je inspiratie op kan doen. Check onze blogs hiervoor!

 

Contactgegevens

Via info @ vishandelvorstenbosch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden