Vishandel Vorstenbosch

Varen in Amsterdam is ontspannend

Geplaatst op

Amsterdam staat bekend om de schitterende grachtenpanden, mooie kanalen en gezellige winkeldrukte. Ben je een visliefhebber of werk je in de visserij, dan is Amsterdam ook een plek om te genieten terwijl je een vertrouwde activiteit doet. Je kunt vanuit een boot, die je huurt bij boat rental Amsterdam, een hengel uitgooien of gewoon genieten van het uitzicht vanaf het water. Er is nog veel meer te doen in Amsterdam, we geven je hiervoor enkele tips als je niet alleen maar wilt vissen of in de boot wilt zitten.

Bezoek een museum

Amsterdam staat bol van de cultuur en historie. Zo kun je gemakkelijk enkele leuke musea aan doen om je kennis van de vaderlandse geschiedenis of kunst te verrijken. Denk daarbij aan het Rijksmuseum of het Van Gogh museum. In beide musea zijn vaak tentoonstellingen waar je de wereldberoemde schilderijen uit de 19e en 20e eeuw kunt bekijken. Natuurlijk zijn er nog oudere schilderijen of andere kunstwerken te zien, vooral in het Rijksmuseum zien we die, wat dacht je van de Nachtwacht bijvoorbeeld van Rembrandt van Rijn? 

Eten en drinken 

Na een middagje op de boot, al dan niet een hengel geworpen hebbende, is het wel fijn om een beetje lekker bij te komen. Dit kun je doen in een de vele restaurants in Amsterdam. Eten en drinken al daar is prettig en de keuze is ruim. Je vindt er gerechten en dranken uit praktisch elk werelddeel.

Vermaak

Naast eten en drinken en genieten van historie en stadsgezichten, is er ook nog de mogelijkheid om entertainment te ervaren in een van de vele clubs. Dansmuziek en dansen zijn belangrijk in Amsterdam en daar vind je dus ook genoeg faciliteiten voor. Dus ga een keer lekker op uit in Amsterdam en vermaak je de hele dag, je zult er zeker geen spijt van krijgen en kom helemaal tot rust. Veel plezier en blijf ons volgen voor meer leuke blogs.

Gerelateerde berichten

Over ons

Een vishandel is een plek waar je inspiratie op kan doen. Check onze blogs hiervoor!

 

Contactgegevens

Via info @ vishandelvorstenbosch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden