Vishandel Vorstenbosch

Je viskraam boosten met Thebrandingclub.com

Geplaatst op

Je hebt een viskraam en dit is je allergrootste passie. Of je nu op de markt staat, een pleintje of op de hoek in een wijk of bij een supermarkt; het maakt allemaal niet uit. Jij rookt, bakt en frituurt de allerbeste vis en dit blijf je voor altijd doen. We geven je groot gelijk. Vis is nu eenmaal heerlijk en daarom zal er altijd vraag naar blijven. Een praatje maken met de mensen, een lach bezorgen op hun gezicht en ze laten smullen van de allerlekkerste visjes. Groot gelijk heb je dat je hier aan bent begonnen, toch kun je nog meer doen. Je kunt namelijk bijvoorbeeld je viskraam een boost geven met bedrukte horecaproducten van Thebrandingclub.com. Onze hulp krijg je in deze blog, en hierna (als je dat ziet zitten dan) ook die van www.Thebrandingclub.com.

Servetten van Thebrandingclub.com

Bij een lekker visje geef je natuurlijk altijd een servet of meerdere mee. Dit komt omdat je een lekker stuk vis eigenlijk met je handen hoort te eten, dit is de volledige experience die elke klant verdient. Die servetten, die kun je natuurlijk ook gewoon personaliseren en dit is precies wat wij je aanraden om te doen. Die servetten personaliseer je dan bij Thebrandingclub.com. Dit is gemakkelijk te doen en kan in allerlei vormen, soorten en maten. Zo kun je je logo er op zetten, maar kun je ook kiezen voor een leuke tekst of iets dergelijks. Je kunt allerlei ontwerpen aanleveren bij Thebrandingclub.com, maar je kunt dit ook laten doen. Dit kost je dan iets meer, maar dan heb je ook wat. 

Andere producten

Naast servetten zul je misschien ook andere producten hebben in je viskraam die er een beetje bij horen. Denk aan voedselverpakkingen als je vis meegeeft aan iemand omdat hij of zij het niet meteen wil opeten. Je moet dan dus ook goede voedselverpakkingen kunnen bieden. Ze moeten sterk zijn en beschermen, misschien zelfs de vis warm houden. Dit betekent echter niet dat ze niet mooi kunnen zijn, ook dit is mogelijk met verpakkingen van Thebrandingclub.com.

Over ons

Een vishandel is een plek waar je inspiratie op kan doen. Check onze blogs hiervoor!

 

Contactgegevens

Via info @ vishandelvorstenbosch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden