Vishandel Vorstenbosch

Gezonde vissen, gezond bedrijf 

Geplaatst op

Heb jij een bedrijf waarbij vissen een belangrijke rol spelen? Zit je in het kweken van vissen? Lees dan snel deze blog eens door. Want we gaan je een tip geven, waar je zeker profijt van kunt hebben. Het gaat over een Nederlands topproduct, visvoer dat zorgt voor een goede ontwikkeling en gezondheid van je vissen: Hatchery feed. Wel eens van gehoord? Algasprings.nl uit Almere produceert het. Als je een visliefhebber bent, dan is het tijd dit product te leren kennen! In deze blog nemen we graag met je door wat de verschillende voordelen van dit product zijn, met name voor je vissen. 

Waarom zou je moeten gaan voor Hatchery feed? 

Wanneer jij graag wil dat je bedrijf gezonder is, een betere output heeft en de gezondheid van je vissen met sprongen vooruit gaat, dan is het zeker een goed idee om gebruik te maken van het voedsel dat de naam Hatchery feed draagt. Het is gebaseerd op algen en wordt geproduceerd op een zeer milieuvriendelijke manier. Het water waarin het voedsel geproduceerd wordt is oeroud. Dit heeft als voordeel dat er geen gevaarlijke stoffen of verontreinigende elementen als zware metalen in te vinden zijn. Het water komt uit een boorgat en wordt gebruikt bij het kweken van de algen voor Hatchery feed. Ook het uiteindelijke voedsel is zuiver en dat zorgt voor gezondere vissen waarvan de ontwikkeling beter verloopt. Dat is ook voor je bedrijf natuurlijk erg gunstig. 

Productie van Hatchery feed 

Een team van microbiologen en experts op het gebied van aquacultuur zorgen ervoor dat het productieproces van de voeding op een vlekkeloze manier verloopt. Het oeroude water uit Het boorgat is de basis van de kwekerij. Daarna gaan de experts met hun kennis en kunde aan de slag om de juiste algen te kweken voor de voedselproductie. 

Op deze manier kan Algasprings.nl garanderen dat Hatchery feed van een uitmuntende kwaliteit is. Dit is een zekerheid waar je als viskweker vanuit kunt gaan.

Wil je meer weten over Hatchery feed en hoe jij kunt profiteren ervan? Neem dan contact op met algaspring.nl. Ze willen je er graag meer over vertellen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Een vishandel is een plek waar je inspiratie op kan doen. Check onze blogs hiervoor!

 

Contactgegevens

Via info @ vishandelvorstenbosch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden