Vishandel Vorstenbosch

Gekke combinaties op vis

Geplaatst op

Ben je wel eens in Volendam geweest? En heb je toen een lekker visje gegeten? Superlekker! Heb je dan een haring met alles erop en eraan gegeten? Lekker met saus en uitjes? Verrukkelijk! Echter is het ook wel eens grappig om een gekke combinatie te proberen, toch? Hier zijn een aantal gekke combinaties die je kunt proberen met vis. 

Slagroom, of toch sprinkles? 

Je zult misschien denken dat dit een gekke combinatie is, maar het blijkt heel lekker te zijn. Namelijk de lekkerste vis met slagroom. Wellicht ken je de combinatie met friet en slagroom? Dit is toch een recept dat veel mensen lekker vinden. Dat komt doordat het lekker zoet is. Maar vis met slagroom zou toch best wel een gekke combinatie zijn? Als je er goed over nadenkt niet. Zoet en zuur is namelijk vaak een goede combinatie. 

Sprinkles 

Ken je van die sprinkles die je altijd op je cupcakes doet als versiering? Waarom zou je dat niet doen op een vis? Zo heb je ook een heel bijzondere en lekker versierde vis. Echter zal je wellicht wel denken dat sprinkles niet zo heel erg lekker zijn met vis. Daar kun je wellicht wel gelijk in hebben. Maar vaak zijn het kinderen die deze combinatie wel lekker vinden. Wil je je kind aanleren om vis te eten? Dan is dit misschien toch een idee om dit eens te proberen. 

Sprinkles, of toch chocola? 

Iedereen kent chocolade wel en de meeste mensen vinden dit ook heel erg lekker. Jij ook? Dat is dit wellicht een combinatie die je wel lekker gaat vinden. Wat dacht je van een chocoladefondue met vis? Chocolade is toch met alles te combineren? De meeste dingen in combinatie met chocola wordt ook snel lekker gevonden. Denk bijvoorbeeld maar aan bacon met chocolade. Ook al denk je dat het niet zo lekker is, is het stiekem toch best om van te smullen. 

Pindakaas

Naast al deze zoetigheid, kan de vis misschien ook wel gecombineerd worden met iets hartigs. Wat dacht je van pindakaas? Zou je dat niet lekker lijken? Naast het zuur, bitter en zout in de vis kun je wellicht ook iets umami’s gebruiken. Dit zal een bijzonder, maar wellicht wel hele lekkere combinatie op kunnen leveren. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Een vishandel is een plek waar je inspiratie op kan doen. Check onze blogs hiervoor!

 

Contactgegevens

Via info @ vishandelvorstenbosch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden